Bewonersvereniging Middenhoeve – case

Bewonersvereniging Middenhoeve – case


 

Opdracht:
Wat doe je als je eigen bewonersvereniging een prijsvraag uitschrijft om een nieuw logo te ontwerpen….”Ja natuurlijk doen we daaraan mee!” En… ons ontwerp won de wedstrijd!

Uitwerking:
Een gesprek met de bestuursleden, leuke verhalen uit het verleden van de buurt Middenhoeve (de buurt is in de jaren ’70 ontstaan) en onze eigen ervaringen in onze fijne buurt vormden de basis. Zo heerlijk wonen in deze fijne buurt, door de mensen, de “groene” omgeving en heel herkenbaar de unieke boom die je niet kan missen als je deze buurt binnenkomt. De grote boom die in de winter heel mooi verlicht is, waar met Halloween het ‘griezelverhaal’ zich afspeelt en waaronder we elkaar met oud&nieuw een gelukkig nieuwjaar wensen.

Resultaat:
Van boodschap naar beeld

Logo
De grote boom, de straatnamen zijn genoemd naar bomen, de kleurrijke buurt en bewoners, het ontstaan in de jaren ’70, dat alles combineerden we tot een nieuw logo. Een logo dat door kleur te wisselen aan te passen is naar het jaargetijde ;-).
De volgende stap is om naast het logo ook een bijpassende huisstijl te ontwikkelen en om een nieuwe website te bouwen. In het voorjaar van 
2023 bestaat de bewonersvereniging 50 jaar en zal het nieuwe logo en de website feestelijk onthult worden!

Opdrachtgever:
Bestuur bewonersvereniging Middenhoeve

https://middenhoeve.nl