Een fijne samenwerking met onze klanten is essentieel om tot een goed resultaat te komen. Met gepaste trots presenteren we een aantal mooie opdrachten uit onze portfolio.


 Zoomer Makelaardij kan Boodschap & Beeld (B&B) met een gerust hart van harte aanbevelen! Bij de herpositionering van ons makelaarskantoor, het lanceren van een nieuwe taxatiesamenwerking (Zoomer Nijp Taxatieburo) en het ‘optuigen’ van het nieuwe loopevent (de Zoomer Wantijrun) hebben zij ons enorm geholpen en veel uit handen genomen. B&B is enthousiast, creatief, werkt gestructureerd en levert kwaliteit. B&B is pas tevreden als de klant dat ook echt is.
Afspraken worden netjes nagekomen en alles gebeurt na een vooraf opgegeven prijsopgave. Ook van tussentijdse bijkomende werkzaamheden wordt netjes melding gemaakt met bijbehorende prijsopgave. Wat ons ook aangesproken heeft is dat er ook (buiten werktijd) achter de schermen meegedacht wordt met ons als klant en dat er van daaruit mooie dingen zijn ontstaan.
Het resultaat: onze positionering staat als ‘een huis’ en onze reclame uitingen zijn mooi en onderscheidend. Precies zoals we het vooraf voor ogen hadden. Kortom we zijn zeer tevreden met B&B, waarbij Esther en Marlies prettige personen zijn om mee samen te werken.

Edwin Zoomer

Edwin ZoomerEigenaar - Zoomer Makelaardij