ONNS. – CASE

Letterpress druk op een pers uit 1954 heeft het visitekaartje een bijzondere uitstraling gegeven.

ONNS. – CASE


 

Opdracht
ONNS. een nieuw soort bedrijf op de markt van verbouwen. Aan ons de eer om er een pakkend concept voor te bedenken en zo te ondersteunen bij de start van dit nieuwe bedrijf. ONNS. richt zich op particuliere klanten die bij het verbouwen van hun woning professionele hulp inschakelen. ONNS. zorgt ervoor dat klanten vanaf het begin (inspiratie), tijdens de ontwerpen, tekeningen en opdracht (creatie) en tijdens de verbouwing (realisatie) volledig ontzorgd worden.

 

Uitwerking
We ontwikkelden een duidelijke boodschap voor ONNS. en zijn vervolgens aan de slag gegaan met de vertaling van die boodschap in beeld. Van een logo, huisstijl en huisstijldragers tot het communicatieconcept en communicatieplan hebben we ONNS. geholpen de markt succesvol te betreden.

Resultaat
Een stoere petrolkleur met een boodschap die direct uitlegt wat ONNS. voor je kan betekenen. En omdat het niet om een aannemersbedrijf gaat maar om een full-service bedrijf hebben we een zilveren punt toegevoegd. Om dat echte zilver ook naar voren te laten komen gingen we op zoek naar een drukker die dat voor ONNS. kon realiseren. In samenwerking met Drukkerij RAD in Dordrecht, gebruikmakend van hun letterpress drukkerij met de oude technieken op een drukpers uit 1954, hebben we de huisstijldragers een hele bijzondere uitstraling meegegeven. Kijk hier voor deze bijzondere drukkerij: https://www.facebook.com/boodschapenbeeld/videos/671362929904482/

En natuurlijk wil je als klant ook graag de gerealiseerde projecten zien, van schets naar eindresultaat. Dat hebben we in samenwerking met verschillende fotografen in beeld gebracht!

More Information

Externe link