Het Parkhuis – CASE

Het Parkhuis – CASE


 

PRACHTIGE VERHALEN DIE VERTELD WILLEN WORDEN.

Al 10 jaar is Esther de huisfotograaf van het Parkhuis. Met veel liefde en passie brengt zij de puurheid en de liefdevolle en deskundige zorg die de medewerkers dagelijks leveren in beeld. Ze maakt de warmte, waardoor de bewoners zich er thuis voelen, zichtbaar.

Dat is waar de storytelling in onze benadering van fotografie om draait. Échte verhalen met aansprekende beelden vertellen. Het zit in details, een blik/een houding, of een foto het verhaal vertelt. Dat is hoe wij werken en waar Boodschap & Beeld voor staat. We bepalen samen jouw boodschap en maken dan het beeld (foto, video, advertentie, logo…) dat jouw boodschap vertelt!

Opdracht:
Locatie het Dijckhuis biedt wonen met zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov. Hier voelen de 42 bewoners zich thuis, hebben eigen regie en nemen deel aan de maatschappij.
In deze fotoreportage staan niet de zorgmedewerkers maar juist de bewoners centraal. De opdracht is om sprekende portretten van de bewoners te maken en het wonen, werken en leven in het Dijckhuis in beeld te brengen. De foto’s zullen gebruikt worden voor folders, website en documentatie voor de certificering van het Dijckhuis als landelijk erkend Regionaal Expertisecentrum Korsakov.

Uitwerking:
In de folder
‘Wonen in het Dijckhuis’ beelden uit de fotoreportage die Esther samen met Marjan van der Dussen, Zorgmanager van het Dijckhuis, maakten.