Zoomer Makelaardij – CASE

Het sportieve team van Zoomer Makelaardij staat voor 'De beste start èn finish in mooi wonen!'

Zoomer Makelaardij – CASE


 

Opdracht:
Het ambitieuze team van Zoomer Makelaardij was in korte tijd flink gegroeid. De markt is echter aan het veranderen en de concurrentie is toegenomen. Onze opdracht was om een nieuwe positionering te ontwikkelen, zodat Zoomer Makelaardij zich kan onderscheiden in de Drechtsteden markt en verder kan groeien.

Uitwerking:
Positionering
Na een grondige analyse van product, doelgroep en concurrenten viel alles op z’n plaats. Een onderscheidende herpositionering, die zo goed past bij het sportieve team van Zoomer Makelaardij: De beste start èn finish in mooi wonen!

Van boodschap naar beeld
Bij de boodschap hebben we een prachtige serie communicatiebeelden van topsporters in startpositie gemaakt met in hun tenue foto’s van mooi wonen in Dordrecht. En voor de teamfoto’s een photoshoot op de atletiekbaan van Fortius met als decor de prachtige monumentale zittribune. De cirkel was rond!

Communicatiemiddelen 
Het nieuwe sportconcept is doorgetrokken naar alle communicatie uitingen: website, advertenties, flyers, infographic en visitekaartjes.
De huisstijl hebben we meteen iets opgefrist en zo ook de makelaarsborden.
De website heeft naast een nieuwe look ook een nieuwe opzet en de inhoud is SEO proof gemaakt, zodat hij naast gebruiksvriendelijk ook goed gevonden wordt.
Social media zijn we actief gaan inzetten met het presenteren van woningen, het kennismaken met de teamleden en feel good marketingacties.
Tot slot hebben we een belangrijke USP ontwikkeld t.o.v. concurrent makelaars: het woning’magazine’. Een wervende verkoopbrochure voor woningen, die eenvoudig digitaal kan worden samengesteld. Deze is opgemaakt in een frisse woonmagazine stijl met grote foto’s, pakkende bijschriften en leuke informatie over de betreffende woonwijk (alle woonwijken van Dordrecht hebben we met tekst en beeld in kaart gebracht) .

Brandmovie
Een brandmovie helemaal op het lijf geschreven van dit sportieve makelaarsteam. Een team dat nooit stil staat… net als de woningmarkt, die moet je toch in actie presenteren. Kijk je mee?


Zoomer Wantijrun

Zoomer Makelaardij is actieve sponsor van diverse sportclubs en sportevents in Dordrecht. Een eigen ZOOMER hardloopwedstrijd organiseren past perfect bij dit sportieve team. Op woensdagavond 26 juni 2024 organiseren we voor de zesde keer de Zoomer Wantijrun, een gezellige zomeravondrun met inmiddels 1.000 deelnemers. Bekijk hier the aftermovie van de vijfde editie van de Zoomer Wantijrun.

Resultaat:
Zoomer Makelaardij heeft een eigen gezicht en is “start” klaar om verder te groeien!

More Information

Edwin Zoomer makelaar Dordrecht

Edwin Zoomer
Eigenaar Zoomer Makelaardij

"Zoomer Makelaardij kan Boodschap & Beeld (B&B) met een gerust hart van harte aanbevelen! Bij de herpositionering van ons makelaarskantoor, het lanceren van een nieuwe taxatiesamenwerking (Zoomer Nijp Taxatieburo) en het ‘optuigen’ van het nieuwe loopevent (de Zoomer Wantijrun) hebben zij ons enorm geholpen en veel uit handen genomen. B&B is enthousiast, creatief, werkt gestructureerd en levert kwaliteit. B&B is pas tevreden als de klant dat ook echt is.
Afspraken worden netjes nagekomen en alles gebeurt na een vooraf opgegeven prijsopgave. Ook van tussentijdse bijkomende werkzaamheden wordt netjes melding gemaakt met bijbehorende prijsopgave. Wat ons ook aangesproken heeft is dat er ook (buiten werktijd) achter de schermen meegedacht wordt met ons als klant en dat er van daaruit mooie dingen zijn ontstaan.
Het resultaat: onze positionering staat als ‘een huis’ en onze reclame uitingen zijn mooi en onderscheidend. Precies zoals we het vooraf voor ogen hadden. Kortom we zijn zeer tevreden met B&B, waarbij Esther en Marlies prettige personen zijn om mee samen te werken."

Externe link